Ansvarlig arbejdsplads

Persondata

I Coop ønsker vi, at leve op til de forventninger omverdenen og vores medlemmer, kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter har til os. Derudover ligger det i vores DNA og hele andelstanken, at vi respekterer og passer godt på hinanden. Det betyder bl.a., at Coop behandler persondata fortroligt og i overensstemmelse med persondatalovgivningen. 

 

Coop sætter også på persondataområdet en høj standard for detailhandelsvirksomheder i Danmark. I Coop-familien ved vi godt, at vi kun har vores medlemmers, medarbejderes og samarbejdspartneres persondata til låns, og det er derfor vigtigt for os, at du ved, at du kan stole på Coop - også når det gælder persondata. Når vi arbejder med persondata, forsøger vi derfor at ensrette og standardisere vores processer. 

I Coop tilstræber vi at håndtere alle henvendelser fra Coops medlemmer, medarbejdere og samarbejdspartnere professionelt og imødekommende. Vi arbejder struktureret og med høj kvalitet i vores dokumentation og kan på ethvert tidspunkt imødekomme krav fra omverdenen om indsigt i den måde, vi arbejder på.  

Brud på persondatalovgivningen

Såfremt du som medlem, kunde eller samarbejdspartner mener, at Coop har begået brud på persondatalovgivningen, bedes du venligt kontakte os på: 

E-mail: databrud@coop.dk

Registreredes rettigheder

Hvis du som registreret ønsker at gøre brug af en eller flere af de rettigheder, som udspringer af persondatalovgivningen, bedes du kontakte os på: minedata@coop.dk 

 

Kontakt vores ansvarlighedsafdeling

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores arbejde med ansvarlighed, er du altid velkommen til at kontakte os.

ansvarlighed@coop.dk